Difference between revisions of "Matrix Talk:Module-oxygen"

From AlsaProject
Jump to: navigation, search
(New page: Not sure how much people ever look at these discussion tabs, but I'll pose the question here anyway. I have a Razer Barracuda AC-1 card and with ALSA there is some channel problems. The fr...)
 
 
Line 1: Line 1:
 
Not sure how much people ever look at these discussion tabs, but I'll pose the question here anyway. I have a Razer Barracuda AC-1 card and with ALSA there is some channel problems. The front and rear channels work fine but the Center/LFE jack instead outputs the side channels and the actual side output jack is silent with no sound whatsoever. I've done all the general stuff like mess with mixer settings and all that and that is not an issue. I've also tried using the route plugin for swapping channels but that does nothing as well. Does anyone know of any fix for this at all or is it simply an issue of that ALSA does not fully support this card yet?
 
Not sure how much people ever look at these discussion tabs, but I'll pose the question here anyway. I have a Razer Barracuda AC-1 card and with ALSA there is some channel problems. The front and rear channels work fine but the Center/LFE jack instead outputs the side channels and the actual side output jack is silent with no sound whatsoever. I've done all the general stuff like mess with mixer settings and all that and that is not an issue. I've also tried using the route plugin for swapping channels but that does nothing as well. Does anyone know of any fix for this at all or is it simply an issue of that ALSA does not fully support this card yet?
 +
:The discussion page is for talk about the Wiki page itself.
 +
:Please try speaker-test, then post your problem to a mailing list or to the bug tracker.

Latest revision as of 17:18, 14 July 2008

Not sure how much people ever look at these discussion tabs, but I'll pose the question here anyway. I have a Razer Barracuda AC-1 card and with ALSA there is some channel problems. The front and rear channels work fine but the Center/LFE jack instead outputs the side channels and the actual side output jack is silent with no sound whatsoever. I've done all the general stuff like mess with mixer settings and all that and that is not an issue. I've also tried using the route plugin for swapping channels but that does nothing as well. Does anyone know of any fix for this at all or is it simply an issue of that ALSA does not fully support this card yet?

The discussion page is for talk about the Wiki page itself.
Please try speaker-test, then post your problem to a mailing list or to the bug tracker.
Custom Search
Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
wiki
Toolbox